Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος:”Καλή ομάδα η Χίμκι,αύριο θα ξεκαθαρίσει για ΜακΛίν”

Σφαιρόπουλος:”Καλή ομάδα η Χίμκι,αύριο θα ξεκαθαρίσει για ΜακΛίν”

sfairopoulos 1

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει εχθές(16/1) την Μακάμπι στο Σ.Ε.Φ για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ενώ σήμερα έφυγε για την Ρωσία όπου αύριο (18/1) θα αντιμετωπίσει την Χίμκι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας(διπλή αγωνιστική).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της ομάδας του για την Μόσχα μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι αλλά και για τις πιθανότητες να αγωνιστεί ο ΜακΛιν μετά τον χθεσινοβραδινό τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
Για το ματς με τη Χίμκι: “Για μας ήταν καλό που κερδίσαμε εύκολα και δώσαμε ανάσες σε κάποιους παίκτες στο ματς με τη Μακάμπι. Η Χίμκι έχει μια καλή, αθλητική ομάδα, τρέχει πολύ, παίζει ως ομάδα ένα επικίνδυνο τρανζίσιον και πρέπει να παίξεις συλλογική άμυνα για να την αντιμετωπίσεις. Αυτό θα πάμε να κάνουμε…”

Για τη συμμετοχή του ΜακΛίν: “Μόνο αύριο θα ξέρουμε αν είναι σε θέση να παίξει ή όχι ο Μακλίν. Είναι δύσκολο και πολύωρο ταξίδι και θα εξακριβωθεί μετά η κατάσταση του. Ο παίκτης αισθάνεται καλύτερα σήμερα, αλλά θα δούμε αν μπορεί να παίξει.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…