Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Δεν υπολογίζω τον Παπαπέτρου για Φενέρμπαχτσε”

Σφαιρόπουλος: “Δεν υπολογίζω τον Παπαπέτρου για Φενέρμπαχτσε”

sfairopoulos 4

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (1/2, 21:00) τη Φενέρμπαχτσε για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των Πειραιωτών παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου γνωστοποίησε μεταξύ άλλων ότι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου στο παιχνίδι με τους Τούρκους.

“Έχουμε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε νίκες, για να ανακάμψουμε, αλλά και επειδή βαθμολογικά ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Όλοι στην ομάδα το γνωρίζουν αυτό. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες για τις τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα, όμως, το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε με καρδιά, θέληση, πάθος, ψυχή και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Επίσης, θέλουμε ο κόσμος μας να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών”, τόνισε αρχικά ο Σφαιρόπουλος.

Σχετικά με την Φενέρμπαχτσε είπε: “Έχει πέντε νίκες σερί στην Ευρωλίγκα. Ξέρει πώς να παίξει κι έχει αποκτήσει ομοιογένεια. Πρέπει να κοιτάξουμε τους κινητήριους μοχλούς της και να τους χαλάσουμε τη δημιουργία. Πρέπει να τους εγκλωβίσουμε στην άμυνά μας και στην επίθεση να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι, να τρέξουμε και να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς και όχι με τον τρόπο που θέλει η Φενέρμπαχτσε”.

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Παπαπέτρου τόνισε: “Είναι καλύτερα. Δεν έχει προπονηθεί, αλλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Δεν τον υπολογίζω για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε”.

Για το αν εκτός από τον αγώνα με την Φενέρμπαχτε και το παιχνίδι με την Ρεάλ είναι κομβικό ανέφερε: “Στην αρχική μου τοποθέτηση είπα πως το παιχνίδι  με την Φενέρμπαχτσε είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο αγώνας με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμα μακριά”.

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα: “Έχω αναφερθεί πολλές φορές. Διαφωνώ σε αυτό που λέτε. Με τη Μακάμπι και στην Πάτρα βάλαμε 90 πόντους. Όταν δεν παίζουμε καλά, δεν παίζουμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Με τον Ερυθρό Αστέρα βάλαμε 80 πόντους και χάσαμε. Από την επίθεση χάσαμε το ματς;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…