Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Οι οπαδοί δεν θέλουν να ακούν τον προπονητή τους να παραπονιέται”

“Οι οπαδοί δεν θέλουν να ακούν τον προπονητή τους να παραπονιέται”

panathinaikos

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε στη έλλειψη συγκέντρωσης και τις λάθος επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα ο Καταλανός προπονητής ανέφερε ότι: “Είναι αδύνατο να παίξεις εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, ειδικά όταν παίζεις με μία τόσο καλή ομάδα όσο η Ζαλγκίρις. Σε κάποιες στιγμές χάσαμε την συγκέντρωσή μας, δεν είχαμε σωστές επιλογές σε όλες τις περιπτώσεις. Κάναμε αρκετά λάθη και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια”

Πρόσθεσε επίσης για τις αλλαγές μαρκαρισμάτων: “Αυτό αποτελεί δική μου ευθύνη. Έχει να κάνει με την τακτική. Θέλαμε να κρατήσουμε εκτός παιχνιδιού τον Μιλάκνις και τον Πάνγκος. Κάναμε κάποια λάθη, υπήρχε ένα θέμα στο low post. Δεν είχαμε και σωματική φρεσκάδα ”

Για τα παράπονα του Γιασικεβίτσιους προς την διαιτησία: “Ξέρετε πως είμαι ένας προπονητής που προσπαθεί να μην παραπονιέται ποτέ για τίποτα. Αυτή τη σεζόν θα μπορούσα να έχω μιλήσει για 3-4 παιχνίδια. Δεν είναι αυτό το στυλ μου. Και σήμερα θα μπορούσα να φέρω 3-4 φάσεις, αλλά δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Είναι η φιλοσοφία μου. Όταν προπονείς μια ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν μπορείς να έχεις παράπονα για τίποτα. Πρέπει να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και να αγωνίζεσαι. Οι οπαδοί δεν θέλουν να ακούν τον προπονητή τους να παραπονιέται. Αξίζουν τη νίκη και προσπαθούμε να νικάμε απέναντι σε κάθε συνθήκη. Θα προσπαθήσω να μην αλλάξει ποτέ αυτό”

Για το πως αισθάνεται: “Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή, που τα πήγε πολύ καλά. Επίσης, όταν πήγαμε στο +20, ήμουν σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Αλλά κάναμε δύο βασικά λάθη. Όταν πήγαμε στο +20, οι παίκτες που ήταν στο πάγκο και μπήκαν στο παρκέ, κατέβηκαν ένα κλικ στην απόδοσή τους. Μετά, όταν ήμασταν με +8, 4-5′ πριν από το τέλος, δεν κάναμε καλή χρήση των φάουλ. Δεν κάναμε τα φάουλ που έπρεπε. Οι αντίπαλοι επανήλθαν στο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι αποτελεί ένα μάθημα. Από αυτά τα λάθη πρέπει να διδαχθούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Όμως, θα ήθελα να εξηγήσω πως παίξαμε ενάντια σε ΑΕΚ, Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ, Λάυριο. Η Ζαλγκίρις έπαιξε Κυριακή, εμείς Δευτέρα. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις τη συγκέντρωσή σου σε μια τέτοια σειρά αγώνων”

Για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στο “5” : “Δεν ξέρω πόσους έχουμε πάρει μεταγραφή φέτος. Είναι διασκεδαστικό να είσαι προπονητής εδώ. Ποτέ δεν μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα. Θα συνεχίσω να μην μιλάω γι’ αυτά”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Γκριμάου: «Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Έτοιμος για τα ματς με τον Ολυμπιακό, δηλώνει ο Ρότζερ Γκριμάου. Συνέντευξη στην ισπανική …