Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είχα χάσει πολλά σουτ, αλλά μπήκε αυτό που έπρεπε.”

“Είχα χάσει πολλά σουτ, αλλά μπήκε αυτό που έπρεπε.”

calathes

Ο “ήρωας” του Παναθηναϊκού,Nίκ Καλάθης μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για το buzzer beater, λέγοντας ότι το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να προλάβει να σουτάρει.

Πιο συγκεκριμένα είπε: “Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να προλάβω να σουτάρω. Προσπάθησα να βρω ένα σουτ και τελικά τα καταφέραμε. Δεν μπορούσα να σκοράρω στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ζαλγκίρις είναι καλή ομάδα, μας δυσκόλεψε και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Είναι μία μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Είδα πόσο χρόνο είχε το χρονόμετρο. Ήταν η ευκαιρία μου να βάλω ένα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και να δώσω τη νίκη στην ομάδα μου. Είχα χάσει πολλά σουτ, αλλά μπήκε αυτό που έπρεπε. Ευχαριστώ το Θεό που μπήκε. Στην Ευρωλίγκα όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε. Ήταν ανεπίτρεπτο που δεχθήκαμε ένα μεγάλο σερί και τους αφήσαμε να πάρουν αυτοπεποίθηση”.

Επίσης ανέφερε για τον “Σάρας”: “Η ομάδα που έχει χτίσει μου θύμιζει τον ίδιο. Η αίσθηση που έχει για το παιχνίδι είναι μοναδική και έχει καταφέρει να παρουσιάσει μία ομάδα που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και θα συνεχίσει να βελτιώνεται”

Για την δύναμη του κόσμου είπε: “Όταν έχουμε τον κόσμο μας μαζί, αποκτούμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε καλύτερα, βρίσκουμε ρυθμό και ενέργεια. Μας κάνουν να νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε εδώ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…