Κεντρική Basket League Άρης “Πληρώσαμε τα πολλά λάθη που κάναμε”

“Πληρώσαμε τα πολλά λάθη που κάναμε”

giannakis

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος της “συντριβής” από την Ναντέρ μίλησε για την έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν οι παίκτες του, ακόμη αναφέρθηκε στα πάρα πολλά λάθη που έδωσαν ευκαιρίες για εύκολα καλάθια στους Γάλλους, ενώ τέλος πρόσθεσε πως η τρομερή ευστοχία των γηπεδούχων τους μείωσε την αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι, αλλά στο ξεκίνημα δεν είχαμε συγκέντρωση για να κάνουμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Δώσαμε εύκολα καλάθια μέσα από τη ρακέτα. Είχαν 70-75% στα δίποντα στο ξεκίνημα του αγώνα, έβαλαν μετά και τα τρίποντα και έτσι χάσαμε εμείς την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεσή μας, δεν πετύχαμε εύκολα καλάθια και έτσι χάσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ναντέρ για τη νίκη.

Εμείς είχαμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τρεις μέρες πριν, ήρθαμε εδώ με 11 παίκτες, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είναι η διαφορά αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Όταν δεν έχεις συγκέντρωση, κάνεις εύκολα λάθη και εμείς κάναμε πολλά σήμερα και χωρίς πίεση, τους δώσαμε εύκολα καλάθια και η Ναντέρ τα εκμεταλλεύτηκε όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δούμε το μέλλον μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…