Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε παραπάνω πράγματα”

“Πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε παραπάνω πράγματα”

heurtel

Ο Τόμας Ερτέλ βρέθηκε το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα, με σκοπό να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να ανεβάσει επίπεδο την κακή περιφέρεια των Καταλανών και το καταφέρνει μέχρι στιγμής αρκετά καλά.

Ο Γάλλος γκαρντ μίλησε στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα και σχολίασε τις ασίστ που “βάζουν” και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσει του παίκτη των “μπλαουγκράνα”:

“Πιστεύω πως σηκώσαμε τα κεφάλια μας, νικήσαμε μερικούς δύσκολους αντιπάλους. Παίζουμε καλύτερα όμως πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε παραπάνω. Μάλιστα κερδίσαμε στην έδρα μας και την ΤΣΣΚΑ, παίζοντας καλή άμυνα”.

Για την πρωτιά του στις ασίστ: “Είναι μία από τις ικανότητές μου, να συμπεριλαμβάνω και άλλους παίκτες στην επίθεσή μας. Μου αρέσει πολύ να πασάρω. Επίσης είναι σημαντικό στην επίθεση μιας ομάδας να συμπεριλαμβάνονται όλοι καθώς αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη”.

Για τους γκαρντ που ξεχωρίζει: “Μου αρέσει ο Σέρχι Ροντρίγκεζ, όπως και ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Νικ Καλάθης επίσης παίζει πολύ καλά φέτος. Αυτοί οι παίκτες μου αρέσουν. Ξεχώρισα και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο αντιμετώπισα στο τέλος της καριέρας του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…