Κεντρική NBA Παίκτης του NCAA διαγνώστηκε με λευχαιμία (vid)
NBA

Παίκτης του NCAA διαγνώστηκε με λευχαιμία (vid)

jones

Σαν “βόμβα” έσκασε στην κοινότητα του πανεπιστημίου του Τέξας και του NCAA, ότι ο δευτεροετής γκαρντ Άντριου Τζόουνς πάσχει από λευχαιμία. Η οικογένεια του παίκτη με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την είδηση, η οποία συγκλόνισε τους ανθρώπους του κολεγιακού μπάσκετ,

Η ανακοίνωση ανέφερε: “Ύστερα από έναν αριθμό εξετάσεων και αξιολογήσεων, που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Άντριου διαγνώστηκε με λευχαιμία. Άρχισε θεραπείες και ελπίζουμε ότι όλοι θα έχετε τη σκέψη και τις προσευχές σας σε αυτόν. Είναι προφανώς μια δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά μας”.

Την περσινή σεζόν ο Τζόουνς ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του και είχε κατά μέσο όρο 11,4 πόντους. Φέτος, ήταν ακόμη καλύτερος, καθώς μέχρι στιγμής είχε μέσο όρο 15.3 πόντους. Ο προπονητής της ομάδας του Τέξας, Σάκα Σμαρτ, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στο TCU ξέσπασε σε κλάματα και ανέφερε: “Ελπίζω να ακούει ο Ντρου και να ξέρει πόσο πολύ τον αγαπάμε”. Νωρίτερα, οι παίκτες είχαν τραγουδήσει μαζί με τους φιλάθλους τον ύμνο της ομάδας και κρατούσαν τη φανέλα του παίκτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…