Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα”

“Πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα”

bogris 1

Χαρούμενος ήταν ο Γιώργος Μπόγρης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο και είχε και διάθεση για χιούμορ. Ο Έλληνας σέντερ των “ερυθρολεύκων” ρωτήθηκε για τους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας του Πειραιά και έκανε πλάκα λέγοντας ότι πέφτουν σαν τα κοτόπουλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

“Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Σε αυτή την ομάδα βλέπετε πως πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα (σ.σ. γέλια).  Η ομάδα όμως έχει χαρακτήρα και αυτό είναι έργο του προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό, ότι υπάρχει ένας σταθερός κορμός. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα. Η ατυχία είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά οφείλουμε να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Ο Ολυμπιακός έχει χαρακτήρα και DNA πρωταθλητή”.

Για το παιχνίδι: “Η Αρμάνι παίζει σε υψηλό τέμπο κι έχει παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Στο ημίχρονο και στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε μία διαφορά ασφαλείας και ήταν λάθος που χαλαρώσαμε. Ήταν ένα μάθημα, συνεχίζουμε, καθώς την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ“.

Για την προσωπική του απόδοση: “Ήταν μεγάλο βήμα για εμένα να έρθω στον Ολυμπιακό. Ήθελα πάντα να έρθω εδώ. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, είμαι περήφανος για την πορεία μου. Ίσως σε κάποια ματς επειδή είχα άγχος, να μην έδειξαν τον καλό μου εαυτό, αλλά με βοήθησε η ομάδα και οι συμπαίκτες του. Πιστεύω πως θα γίνομαι όλο και καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…