Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ:”Η Εφές βρίσκεται στην καλύτερη φάση της”

Πασκουάλ:”Η Εφές βρίσκεται στην καλύτερη φάση της”

pascual 2

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Ανατολού Εφές(4/1, 21:15) στο “Νίκος Γκάλης”,όπου με νίκη οι “πράσινοι” θα μείνουν αήττητοι στην έδρα τους και παράλληλα διατηρηθούν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Αρχικά ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στις διαφορές που θα έχει η αυριανή αναμέτρηση σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου λέγοντας ότι “πρώτα απ’ όλα, ο Ντέρικ Μπράουν θα παίξει εναντίον μας ενώ απουσίαζε από την αναμέτρηση στην Τουρκία. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη στην Ευρώπη, ο οποίος έχει αλλάξει ήδη την ομάδα του. Δεύτερον θα παίξει και ο Ντράγκιτς, ο οποίος είναι ένας παίκτης με χαρακτήρα και σωστές αποφάσεις στο παρκέ. Ουσιαστικά θα παίξουμε απέναντι στην Εφες που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της μέχρι στιγμής.”

Για τον Τόνεϊ Ντάγκλας είπε: “Γνωρίζω τον παίκτη και τα ατομικά του χαρακτηριστικά, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρεθεί και πόσες προπονήσεις θα έχει κάνει. Όμως θα είμαστε έτοιμοι για τα ατομικά του χαρακτηριστικά.”

Για τις αλλαγές που έφερε ο Αταμάν στην Εφές: “Ο κόουτς Αταμάν έχει τα plays του τα οποία είχα επιτυχία στο παρελθόν, αλλά επίσης δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες του και γι’ αυτό βρίσκονται σε καλή στιγμή.”

Για τον Νικ Καλάθη: “Βοήθησε στην στην Ρόδο με μόνο μία προπόνηση, έχει κάνει τώρα προπονήσεις αλλά θα είναι έτοιμος. Θα είναι καλύτερα σίγουρα, αλλά χρειάζεται χρόνο όπως και όλοι ύστερα από κάθε τραυματισμό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…