Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ:”Απίθανο το πρόγραμμα,δεν είμαστε εκτός αγωνιστικού ρυθμού”

Πασκουάλ:”Απίθανο το πρόγραμμα,δεν είμαστε εκτός αγωνιστικού ρυθμού”

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στην ανοιχτή προπόνηση του Παναθηναϊκού για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας,τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έχει χάσει τον αγωνιστικό της ρυθμό αλλά ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο.

Αρχικά ο Καταλανός κόουτς δήλωσε:”Σύμφωνα με πολλές απόψεις, και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ καλά φέτος, πολύ επιθετικά, αλλά και καλό μπάσκετ. Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ξέρουμε ότι αύριο πρέπει να παίξουμε επιθετικά σε άμυνα και επίθεση. Να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και μάλιστα γρήγορες.”

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο ήττες στην Ευρωλίγκα αλλά και στην δύσκολη νίκη κόντρα στο Λαύριο λέγοντας:”Δεν είμαστε εκτός ρυθμού. Παίζουμε όμως πολλά δύσκολα παιχνίδιά. Όταν λέω ότι το πρόγραμμα είναι απίθανο, το εννοώ. Όταν χάνεις, είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίζεις. Ξέρουμε ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, όπως το ξέρουν και οι παίκτες και οι οπαδοί.”

Κλείνοντας ,κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του Παούλιους Γιανκούνας και για το αν τον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη της Λιθουανικής ομάδας:”Και ο Πάνγκος παίζει εξαιρετικά, αλλά και ο Ουάιτ στην ίδια θέση με τον Γιανκούνας. Και ο Ουλάνοβας μπορεί να παίξει στο 4. Έχουν λοιπόν παίκτες να τον αντικαταστήσουν. Κι εμείς θα έχουμε τον Ματ Λοτζέσκι εκτός. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…