Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: “Να δείξουμε πραγματικά τι μπορούμε να κάνουμε”

Παπανικολάου: “Να δείξουμε πραγματικά τι μπορούμε να κάνουμε”

papanikolaou 1

Την ευκαιρία να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει θα έχει ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου.

“Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι από πολλές απόψεις και λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Παίζουμε κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα… μπουστ ψυχολογικό, πάντα σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας στην Euroleague. Είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς να δείξουμε πραγματικά τι μπορούμε να κάνουμε και να βγάλουμε τη δουλειά μας στο παρκέ. Από εκεί και πέρα είναι ένα άλλο ένα περίεργο παιχνίδι με ιδιομορφίες και τις ιδιαιτερότητές του και είναι πολύ δύσκολο. Απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και υψηλή ποσότητα ενέργειας απ’ όλους”, τόνισε αρχικά ο Παπανικολάου και συμπλήρωσε για το παιχνίδι του πρώτου γύρου:

“Σίγουρα δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο παιχνίδια. Και η Φενέρ σε σχέση με τον πρώτο γύρο έχει ανεβάσει την απόδοσή της και όλες οι ομάδες ανεβάζουν την απόδοσή τους, γιατί μπαίνουμε στην τελευταία ευθεία καλώς ή κακώς, εκεί που όλοι δίνουν τα πάντα για να πάρουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και να βρουν την καλύτερη δυνατή χημεία και διάρκεια για τη συνέχεια αυτού του δρόμου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…