Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Παπαμακάριος:”Κλειδί για την νίκη η άμυνα”

Παπαμακάριος:”Κλειδί για την νίκη η άμυνα”

papamakarios

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Γ.Σ.Λ Φάρος,κόντρα στο Λαύριο,ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να τους βοηθήσει να πάρουν την νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλή χρονιά σε όλους!

Το Λαύριο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαία η θέση που βρίσκεται. Έχει παίκτες με εξαιρετική ποιότητα κι έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος έχει εκπληκτική χημεία μαζί τους.

Εμείς έχουμε κάνει ήδη ήττες εκτός προγράμματος και θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Άλλωστε, σε αγώνες με ομάδες σαν το Λαύριο, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για μας, ιδιαίτερα στην έδρα μας. Με όποια ομάδα και να παίζουμε όμως και όποια πορεία κι αν έχει, εμείς κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Θεωρώ πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, θα πάρουμε τη νίκη. Κλειδί σε αυτό το ματς είναι η άμυνα. Θέλουμε να περιορίσουμε τα ατού του Λαυρίου και να αποφύγουμε τα λάθη που θα τους οδηγήσουν σε αιφνιδιασμούς. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, για να κάνουμε όλοι μαζί ποδαρικό με το δεξί στο 2018.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…