Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Παπαμακάριος:Επιτακτική ανάγκη η νίκη και για μας

Παπαμακάριος:Επιτακτική ανάγκη η νίκη και για μας

manolis papamakarios gl faros laurio

O Μανώλης Παπαμακάριος μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ τονίζει την δυσκολία και την σημασία του παιχνιδιού κόντρα στον Πανιώνιο καθώς το χαρακτηρίζει το πιο δύσκολο της σεζόν.

Η ανάρτηση του στο blog:

Έχουμε μπροστά μας ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι στη σεζόν. Ο Πανιώνιος μπορεί να αντιμετωπίζει αμέτρητα προβλήματα, όμως υπάρχει συσπείρωση στην ομάδα και αυτό φαίνεται στους αγώνες τους, τα μάτια των παικτών γυαλίζουν και δεν υποχωρούν. Αυτό είναι το μπασκετ, αυτός είναι ο αθλητισμός και οι παίκτες του Πανιωνίου δίνουν το παράδειγμα σε όλους τους νέους, δηλαδή να μην τα παρατάνε.

Κάθε παιχνίδι γι’ αυτούς είναι τελικός κι αν χάσουν μπαίνουν σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες, οπότε το άγχος το έχει ο Πανιώνιος. Βέβαια, αν ηττηθούμε, μετά όλα τα δικά μας παιχνίδια θα έχουν χαρακτήρα τελικού. Έτσι, η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για μας στο ματς με τον Πανιώνιο.

Προερχόμαστε από μια τεράστια νίκη, όπου δείξαμε σε μεγάλο βαθμό τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ανήκει όμως στο παρελθόν η νίκη αυτή, όχι όμως και η εμφάνιση διότι αυτή θα αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και μακάρι το γήπεδο να γεμίσει για να το απολαύσει ο κόσμος του Πανιωνίου και να έχει ωραία ατμόσφαιρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…