Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Παπαδάκης:”Ο Μάλκολμ και το νησιωτικό ντέρμπ”

Παπαδάκης:”Ο Μάλκολμ και το νησιωτικό ντέρμπ”

aris likogiannis kostas papadakis kolossos rodou

Ο Κώστας Παπαδάκης αναφέρθηκε μέσα από το blog του στο ματς του Κολοσσού με το Ρέθυμνο εκτός έδρας,ενώ έκανε αναφορά και στην αποχώρηση του Γκρίφιν.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Κλείσαμε με τον πιο ιδανικό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, καθώς πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, παίζοντας σκληρά και δείχνοντας από την αρχή ότι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι.

Όμως, την εβδομάδα αυτή είχαμε και ένα νέο που μας άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έφυγε από την ομάδα μας, γιατί δέχθηκε μία πολύ καλή πρόταση, με αυτό από τη μία να μας στενοχωρεί γιατί ήταν ένας εξαιρετικός συμπαίκτης, αλλά από την άλλη να μας κάνει χαρούμενους, γιατί πάει να παίξει σε μία πολύ καλή ομάδα. Όλη η οικογένεια του Κολοσσού του εύχεται καλή συνέχεια και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρα του, καθώς χαρήκαμε που τον είχαμε συμπαίκτη.

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τους στόχους μας και τώρα μπροστά μας έχουμε το… παραδοσιακό νησιωτικό ντέρμπι με το Ρέθυμνο. Προέρχονται από μία ήττα κόντρα στον Πανιώνιο και σίγουρα θα θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Ο Μάλκολμ ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά από την στιγμή που δεν τον έχουμε πλέον, ο καθένας μας θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε το κενό του.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Κωνσταντίνος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…