Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Παπαδάκης:”Να βγάλουμε αντίδραση”

Παπαδάκης:”Να βγάλουμε αντίδραση”

papadakis kolossos

Ο παίκτης του Κολοσσού,Κωνσταντίνος Παπαδάκης,μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚE αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδα του κόντρα στα Τρίκαλα επισημαίνοντας ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Δυστυχώς για εμάς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε στο προηγούμενο παιχνίδι μας στην έδρα της Κύμης, καθώς χάσαμε στην παράταση. Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, που ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό οι λεπτομέρειες μας κόστισαν στο τέλος και έτσι ήρθε αυτή η ήττα για εμάς.

Τώρα, μπροστά μας έχουμε τα Τρίκαλα. Μία ομάδα «πληγωμένη», η οποία όμως αν δούμε τη φετινή της πορεία, θα διαπιστώσουμε ότι έχει κάνει δύο μεγάλες νίκες με ΠΑΟΚ και Λαύριο. Μπορεί να έρχεται στη Ρόδο με αλλαγές, αλλά αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη, καθώς από την άλλη «καίγεται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Εμείς, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, αλλά παράλληλα θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, γιατί προερχόμαστε από δύο σερί άσχημα αποτελέσματα, αλλά και γιατί θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη μέσα στο 2018. Από ‘κει και πέρα, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…