Κεντρική Γυναίκες “Πάντα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό δεν κοιτάς την διαφορετικότητα των συνόλων”

“Πάντα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό δεν κοιτάς την διαφορετικότητα των συνόλων”

Ο Κώστας Μίσσας τόνισε ότι όταν ο Ολυμπιακός παίζει με τον Παναθηναϊκό δεν κοιτά τη διαφορετικά των συνόλων (σ.σ. οι “πράσινες” κατέβηκαν με μικρά κορίτσια) αλλά το τελικό αποτέλεσμα.

“Πάντα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό δεν κοιτάς την διαφορετικότητα των συνόλων αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πάντα ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και το ξέρουμε αυτό. Εμείς κοιτάξαμε από την αρχή του παιχνιδιού να είμαστε σοβαροί  και παράλληλα να κερδίσουμε και μερικά πράγματα από θέματα τακτικής, που θα τα χρειαστούμε και αργότερα στην πορεία μας.  Τώρα και εμείς, με την ίδια λογική πρέπει να συνεχίσουμε, με δουλειά και σοβαρότητα. Θα πω για άλλη μία φορά ακόμα, όπως είχα πει και μετά το Eurocup, ότι είμαστε Ολυμπιακός, συνεπώς έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη σε οτιδήποτε κάνουμε στην προπόνηση αλλά και στο γήπεδο”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 108-29.

Η Εβίνα Σταμάτη, από τη δική της πλευρά, ανέφερε τα εξής: “Παίξαμε με σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτό ήταν το στοίχημα μας, δηλαδή να είμαστε για 40 λεπτά σοβαρές και μαχητικές. Γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αδύναμος αυτήν την χρονιά αλλά προσωπικά δεν είναι δική μας δουλειά να το κρίνουμε. Εμείς μπαίνουμε μέσα και τα δίνουμε όλα, είτε παίζουμε με κάποιον καλύτερό μας είτε με κάποιον αδύναμο. Σήμερα ήταν και ένας λόγος παραπάνω για να παίξουμε καλά επειδή αγωνιζόμασταν απέναντι στον Παναθηναϊκό και το χάρηκε και ο κόσμος που ήρθε και μας είδε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Κριμίλη: Και πάλι πρωτοετής της εβδομάδας

Η Ιωάννα Κριμίλη συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στις ΗΠΑ. Η Ελληνίδα γ…