Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όπως οι ομάδες έτσι και οι διαιτητές να βελτιώνονται”

“Όπως οι ομάδες έτσι και οι διαιτητές να βελτιώνονται”

printezis 3

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν συνηθίζει να αναφέρεται στις αποφάσεις των διαιτητών και μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε πως πρέπει να βελτιωθούν, χωρίς να θέλει να σχολιάσει παραπάνω πράγματα, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του έδειξε σημάδια ανάκαμψης, αλλά δεν ήταν αρκετά για να τους δώσουν το “διπλό” στο “Νίκος Γκάλης”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπαρχηγού του Ολυμπιακού:

Για τον αγώνα: “Δεν είχε βαθμολογική σημασία αλλά θέλαμε το ματς ή έστω να κάνουμε ένα καλό ματς. Δεν ήμασταν καλά, όπως πρέπει ως ομάδα στον τελευταίο μήνα. Τουλάχιστον σήμερα δείξαμε καλά σημάδια, βελτιώσαμε το παιχνίδι μας και στην άμυνα, αν είχαμε καλύτερο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο τότε ίσως να είχαμε καταφέρει να νικήσουμε”.

Για την διαιτησία: “Δεν έχει τύχει να μιλήσω ποτέ για τη διαιτησία. Αυτό που ίσως να μπορώ να πω είναι ότι μια ομάδα χάνει ασχέτως ποια είναι αυτή, πάντα κάνει την αυτοκριτική της. Ετσι και οι διαιτητές, πρέπει να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Όλοι πρέπει να την κάνουν. Δεν το λέω για το σημερινό αποτέλεσμα. Καλώς ή κακώς η διαιτησία παίζει μεγάλο ρόλο. Όλοι πρέπει να βελτιώνονται για το καλό του αθλήματος”.

Για την αγωνιστική κατάσταση των “ερυθρόλευκων”: “Είμαστε πολλοί που δεν βρισκόμαστε στην κατάσταση που θέλουμε. Σίγουρα είχαμε λεπτά περισσότερο σαν ομάδα. Μία σωστή ομάδα που κοιτάει ψηλά πρέπει να κοιτάζει τα λάθη της. Σήμερα αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική. Μπερδέψαμε τον Παναθηναϊκό αλλά χρειάζονταν περισσότερα από 20-25 λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…