Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: “Όλα μπορούν να συμβούν”

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: “Όλα μπορούν να συμβούν”

simone pianitziani

Η Αρμάνι Μιλάνο αντιμετωπίζει αύριο (5/1) εκτός έδρας τον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή, Σιμόνε Πιανιτζάνι, και τον Άντριου Γκάουντλοκ να συμφωνούν ότι η ιταλική ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική στο ΣΕΦ.

“Το ζητούμενο τώρα είναι να έχουμε ταυτότητα και σταθερότητα στο παιχνίδι μας και να είμαστε σταθεροί στη διάρκεια των δύσκολων αγώνων. Ο Ολυμπιακός και η επόμενη αντίπαλος μας, η ΤΣΣΚΑ, είναι οι πρώτες ομάδες στην κατάταξη κι αυτό τα λέει όλα. Αλλά δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Κοιτάμε τον εαυτό μας. Έχουμε χάσει 7 ματς που είχαμε το προβάδισμα ή ήμασταν ισόπαλοι στη διάρκεια της 4ης περιόδου. Μόλις 2 φορές δεν είχαμε το προβάδισμα στο β’ μέρος. Τα νούμερα είναι ξεκάθαρα και δυστυχώς δημιουργούν λάθος συμπεράσματα. Το ρεκόρ μας θα έπρεπε να είναι καλύτερο. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να είμαστε σταθεροί ακόμα στον Πειραιά απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα”, τόνισε ο Πιανιτζάνι.

“Έχουμε δείξει πως είμαστε ικανοί να μείνουμε κοντά στις κορυφαίες ομάδες κι ο Ολυμπιακός είναι μία από αυτές. Για εμάς, είναι σημαντικό να κάνουμε το παιχνίδι μας, να εκτελέσουμε στην επίθεση και να παίξουμε άμυνα, προκειμένου να μείνουμε κοντά τους. Τότε, όλα μπορούν να συμβούν”, πρόσθεσε ο Γκάουντλοκ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…