Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ και ο Γκρίφιν που είχε προταθεί…

Ο ΠΑΟΚ και ο Γκρίφιν που είχε προταθεί…

1782277

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν εντυπωσίασε με την φανέλα του Κολοσσού και “εξαργύρωσε” την εξαιρετική παρουσία του στους Ροδίτες “παίρνοντας” ένα πολύ καλό συμβόλαιο στη Ζενίτ. Πρόκειται για παίκτη που ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ενώ βρισκόταν και στην τρίτη θέση όσον αφορά τις ασίστ. Μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι θα μπορούσε να ντυθεί στα ασπρόμαυρα καθώς προτάθηκε στον “Δικέφαλο”. Το θέμα του, ωστόσο, δεν “έτρεξε” και έτσι ο Γκρίφιν δεν μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός, που απέναντι στον ΠΑΟΚ είχε πετύχει 20 πόντους, έχει προκαλέσει θετική εντύπωση στους κόλπους των “ασπρόμαυρων” για όσα έκανε φέτος στον Κολοσσό. Βέβαια στην παρούσα φάση υπογράφοντας στη Ζενίτ το κασέ του έχει “ξεφύγει”, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί να απασχολήσει “ζεστά” τον “Δικέφαλο” εν όψει της επόμενης σεζόν, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Καλή γνώμη φαίνεται να έχει διαμορφωθεί και για έναν πρώην του συμπαίκτη στον Κολοσσό, τον Μάρβιν Τζόουνς αλλά και για άλλους ξένους του πρωταθλήματος, όπως τους Ολεξάντερ Λίποβι και Mίλαν Μιλόσεβιτς. Επίσης ο Στέφαν Μούντι είναι παίκτης που τα τελευταία δύο χρόνια έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ… Κάποιος ή κάποιοι από αυτούς τους ξένους (ίσως και οι Αντουέιν Ουίγκινς, Κέλσι Μπάρλοου, αν και ο τελευταίος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ) που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενδεχομένως να απασχολήσουν τον “Δικέφαλο” σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Για την επόμενη σεζόν ασφαλώς και υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, επομένως πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν μελλοντικά και τίποτα για την ώρα δεν είναι δεδομένο, αλλά στον ΠΑΟΚ πάντα από… νωρίς τσεκάρουν διάφορους παίκτες εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

National League 2 (1ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Το πρώτο βήμα έκανε το Αιγάλέω. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα. Στον 1ο όμιλο, το Αιγάλεω…