Κεντρική Basket League Άρης Ο Κόροιβος, ο κόσμος και η… απαραίτητη στήριξη

Ο Κόροιβος, ο κόσμος και η… απαραίτητη στήριξη

pale aris

Δεν αποτελεί… ζητούμενο μόνο η νίκη στο σημερινό (28/1, 17.00) ματς με τον Κόροιβο. Η αλήθεια είναι πως στον Άρη η σκέψη βρίσκεται και στην προσέλευση του κόσμου. Οι φίλοι των “κιτρίνων” έχουν αποδείξει πολλές φορές πως αποτελούν την μεγάλη δύναμη του Άρη και η στήριξή τους σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνά η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μοιάζει… απαραίτητη.

Ηδη ο SUPER 3 μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Σάββατο, έκανε κάλεσμα προς τους οπαδούς των “κιτρίνων” να βρεθούν στο Παλέ στο παιχνίδι με τον Κόροιβο (“όλοι Παλέ αδέλφια…”, το σχετικό μήνυμά του) και στον Άρη περιμένουν αρκετό κόσμο στον σημερινό αγώνα.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πολλές και έτσι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ήθελαν η προσέλευση των φιλάθλων να συνδυαστεί με… ικανοποιητικά έσοδα τα οποία θα αξιοποιηθούν για κάποιες “τρύπες” που υπάρχουν, την ίδια στιγμή που ο Νίκος Λάσκαρης (έχοντας τις ενστάσεις του για το πληρεξούσιο των μετοχών) εξακολουθεί να καθυστερεί χαρακτηριστικά ώστε να πει το οριστικό “ναι” στην πρόταση του Λευτέρη Αρβανίτη ο οποίος έχει ανθρώπους που μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…