Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Καλάθης είναι από τους κορυφαίους της Ευρωλίγκα”

“Ο Καλάθης είναι από τους κορυφαίους της Ευρωλίγκα”

vougioukas

Το αήττητο εντός έδρα συνεχίστηκε για τον Παναθηναϊκό και απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που μπορεί να έβαλε δύσκολα, όμως ούτε αυτή κατάφερε να σπάσει το απόρθητο του “Νίκος Γκάλης”. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ίαν Βουγιούκας μέσα από τις δηλώσεις του αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες για πρόκριση στο Final 4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ:

“Στα τελευταία ματς, τα τρίποντα ήταν το όπλο. Σήμερα ήμασταν αρκετά άστοχοι, αλλά καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο να χτίσουμε μια διαφορά. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, ξέρουμε τους ρόλους μας και σε κάθε ματς ξέρουμε ότι κάποιος πρέπει να βγαίνει μπροστά”.

Για τις πιθανότητες για το Final 4: “Είναι πολύ νωρίς. Θα προσπαθήσουμε μαζί με τον κόσμο να διατηρήσουμε το αήττητο στο ΟΑΚΑ. Θα είναι δύσκολο, αλλά γιατί όχι; Το θέμα είναι να χτίσουμε μία καλή βάση, να πάρουμε κι εκτός έδρας νίκες και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ”.

Για τον Νικ Καλάθη: “Του το είχα πριν μερικούς μήνες. Είναι άλλος παίκτης πλέον, είναι ένας παίκτης ξεχωριστός. Είναι παικταράς και ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…