Κεντρική NBA Ο Αϊζέια Τόμας είναι και πάλι εδώ! (vid)
NBA

Ο Αϊζέια Τόμας είναι και πάλι εδώ! (vid)

isaiah thomas cavs 1

Αφού έχασε τα πρώτα 36 παιχνίδια της σεζόν με τη νέα του ομάδα, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, είχε έρθει η ώρα της πολυσυζητημένης επανόδου του Αϊζέια Τόμας στα παρκέ του NBA! Το πρόβλημα στον γοφό τον ταλαιπώρησε αρκετά αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν, με 20.562 φιλάθλους να του χαρίζουν το πιο ζεστό χειροκρότημα τη στιγμή της εισόδου του στο ματς με τους Μπλέιζερς.

Η αποθέωση προς τον Τόμας

Ο Τόμας φρόντισε να μην απογοητεύσει το κοινό των Καβς, φέρνοντας κάτι από την περσινή αύρα του, όταν “πυρπολούσε” τα καλάθια με τη φανέλα των Σέλτικς.

Συγκεκριμένα, ο “IT” σταμάτησε στους 17 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής, παίζοντας υπό περιορισμό λεπτών. Το Κλίβελαντ επικράτησε του Πόρτλαντ με 127-111, με τον Τόμας να είναι αρκετά αποδοτικός (3/4 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 2/4 βολές) ενώ μοίρασε και 3 ασίστ, κάνοντας 2 λάθη. Λειτουργώντας κυρίως μέσω του πικ-εν-εολ, κατόρθωνε να βρίσκει τον χώρο, προκειμένου να σουτάρει ενώ δεν δίστασε να πάει και σε κάποια δυναμικά drive, παρότι το κορμί του είναι σχετικά εύθραυστο μετά από τόσο καιρό αποχής.

Τα highlights του Τόμας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…