Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Νιώθω δικαιωμένος στον ΠΑΟΚ, τελικός το ματς με Ορλαντίνα”

“Νιώθω δικαιωμένος στον ΠΑΟΚ, τελικός το ματς με Ορλαντίνα”

O ΠΑΟΚ πλέον επικεντρώνεται στον εντός έδρας αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Ορλαντίνα, με το θετικό αποτέλεσμα για τον “Δικέφαλο” να είναι… απαραίτητο όσον αφορά την “μάχη” που δίνει για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε:

“Είναι τελικός για εμάς το αυριανό ματς. Η χθεσινή νίκη μας δίνει κίνητρο για την συνέχεια. Αλλά αυτό το ματς είναι παρελθόν. Εχουμε και συνέχεια. Δεν τελείωσε η χρονιά. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε χθες. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι”.

Για την κατάστασή του: “Προσπαθώ όσο περνά ο καιρός, να παίρνω περισσότερο λεπτά. Νιώθω καλύτερα. Θέλω να βρω κι εγώ τον ρυθμό μου”.

Για το αν υπάρχει πίεση στον αγώνα με την Ορλαντίνα: “Πίεση υπάρχει σε κάθε ματς. Εγώ δεν νιώθω ιδιαίτερη πίεση. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή. Είναι τελικός για εμάς. Με νίκη θα έχουμε ελπίδες και μετά παίζουμε την επόμενη εβδομάδα ακόμη έναν τελικό”.

Για το αν με όσα “έζησε” στον αγώνα με τον Ολυμπιακό νιώθει δικαιωμένος που μετακόμισε στον ΠΑΟΚ: “Σίγουρα νιώθω δικαιωμένος. Και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ένιωθα δικαιωμένος. Είχα πρόβλημα τραυματισμού δεν μπορούσα στην αρχή να παίξω. Τώρα νιώθω πιο καλά και υγιής”.

Για το ότι σύμφωνα με τον τεχνικό της Ορλαντίνα, ο ίδιος είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης αλλά και για ότι στο ματς της Τρίτης θα είναι σκάουτερ των Τζαζ, Χιτ, Πέισερς και Λέικερς: “Δεν τα ξέρω αυτά. Ευχαριστώ τον προπονητή της Ορλαντίνα. Τα άλλα δεν τα γνωρίζω…”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …