Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Νίκη και με Άρη”

“Νίκη και με Άρη”

nikos vetoulas

Το νικηφόρο σερί του στη Basket League θέλει να συνεχίσει το Ρέθυμνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, όπως τόνισε ο Νίκος Βετούλας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

“Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και φυσικά τις καλές εμφανίσεις. Γνωρίζουμε πως η αναμέτρηση αναμένεται πολύ δύσκολη, μιας και ο Άρης στα τελευταία δύο παιχνίδια στην Ελλάδα έχει δείξει βελτίωση όσο αφορά το σκοράρισμα, ενώ παίζει πολύ δυνατά στο αμυντικό κομμάτι. Θεωρώ ότι εμείς είμαστε μία ομάδα που το ριμπάουντ παίζει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση κάθε παιχνιδιού μας, ενώ θα πρέπει να μη δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα. Αν καταφέρουμε και επιβάλουμε τον ρυθμό μας θα έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας.

Κρίνοντας από τον τρόπο παιχνιδιού μας είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε και έξυπνα κατά τη διάρκεια ενός ματς. Σε σχέση με την αρχή της σεζόν έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ αλλά ακόμα χρειάζεται δουλειά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να τελειώσει ο α’ γύρος για να δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια”, ανέφερε ο προπονητής των Κρητικών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…