Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νίκη για καλό “ποδαρικό” ο Παναθηναϊκός

Νίκη για καλό “ποδαρικό” ο Παναθηναϊκός

thanasis antetokounmpo panathinaikos efes

Ο Παναθηναϊκός δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2017, καθώς στο τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα ηττήθηκε από τη Βαλένθια εκτός έδρας. Οι “πράσινοι”, όμως, στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης ήταν εξαιρετικοί και φιγουράρουν στην τρίτη θέση και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην Αναντολού Εφές για να εδραιωθούν στην πρώτη τετράδα. (4/1, 21:15).

Ο Νίκος Παππάς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα παρατάξει όλα του τα “όπλα” κόντρα στην τουρκική ομάδα. O Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το “δεξί” τις υποχρεώσεις του για τη νέα χρονιά και να κρατήσει “απόρθητο” το “Νίκος Γκάλης“.

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της ανεβασμένης τον τελευταίο καιρό Αναντολού Εφές, Ερκίν Αταμάν, έχει κι αυτός όλους τους παίκτες του στη διάθεση του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα. Οι Τούρκοι την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν με μεγάλη ανατροπή την Μπάμπεργκ και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη για να προλάβουν το “τρένο” των play offs.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…