Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να κάνουμε αυτό που πρέπει”

“Να κάνουμε αυτό που πρέπει”

mclean

Έτοιμοι για τη “μάχη” με τον Ερυθρό Αστέρα είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Τζαμέλ ΜακΛιν ενόψει της αναμέτρησης με τη σερβική ομάδα για την εικοστή αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε ότι κόντρα στους Σέρβους πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει.

Αναλυτικά:

“Είμαστε έτοιμοι, πιστεύω πως προπονηθήκαμε καλά και είμαστε συγκεντρωμένοι για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας απέναντι σε μια καλή ομάδα και μια δυνατή έδρα. Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει καλά, πολύ σκληρά και είναι πραγματικά μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους γίνονται ακόμη καλύτεροι και ανεβάζουν το ρυθμό. Χρειάζεται συγκέντρωση στην άμυνα και να «σπρώξουμε» την μπάλα στην επίθεση για να σπάσουμε το ρυθμό τους”.

Για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στην πόλη, που θα γίνει το Final Four: “Όλοι στην αρχή της χρονιάς θέλουν να φτάσουν ως εκεί. Στο τέρμα, στο Final Four. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με ένα παιχνίδι τη φορά. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πιο μπροστά. ΑΝ το κάνουμε αυτό θα είναι μεγάλο λάθος. Για εμάς υπάρχει μόνο ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα. Να κάνουμε αυτό που πρέπει αύριο και τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…