Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Nα αναρωτηθούμε γιατί μας τρομάζουν ομάδες με λιγότερο ταλέντο”

“Nα αναρωτηθούμε γιατί μας τρομάζουν ομάδες με λιγότερο ταλέντο”

goss

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο Φιλ Γκος ο οποίος πέτυχε 19 πόντους απέναντι στον Προμηθέα. Ο Αμερικανός δήλωσε:

“Δεν θέλω να σταθώ στο θέμα των διαιτητών, το έκανε ήδη ο προπονητής μας.  Ο Προμηθέας έπαιξε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μας, να γίνουμε πιο σκληροί ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος, παίζει καλά στο γήπεδο του και σούταρε πολύ καλά από το τρίποντο. Δεν πρέπει όμως, να μείνουμε στην ήττα, γιατί έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα παιχνίδια την Τετάρτη (με τη Νεπτούνας) και την Κυριακή (με τον Παναθηναϊκό). Επιστρέφουμε στο σπίτι μας μετά από ένα μακρύ ταξίδι μιας εβδομάδας. Είναι ωραίο που θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας».

Για το γεγονός ότι δεν εκτέλεσε ελεύθερη βολή: “Είναι σίγουρα παράξενο, αλλά δεν θέλω να σταθώ στους διαιτητές. Είναι φανερό ότι δεν έκαναν πολύ καλή δουλειά σήμερα. Φάνηκε στο αντιαθλητικό φάουλ που έδωσαν στον Κρουμπάλι για παράδειγμα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που μπορούμε να σταθούμε, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί ομάδες με λιγότερο ταλέντο από εμάς καταφέρνουν να μας τρομάζουν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην εβδομάδα που έρχεται. Σίγουρα όλοι είναι κουρασμένοι, είναι το δεύτερο κομμάτι της σεζόν, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σκληροί πνευματικά. Έχω αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Το καλό είναι ότι έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας και δεν πρέπει απλά να λυπόμαστε για αυτή την ήττα, αλλά να κοιτάμε μπροστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…