Κεντρική Basket League Άρης Mποχωρίδης με ρεκόρ καριέρας…

Mποχωρίδης με ρεκόρ καριέρας…

apo mats

Εξαιρετικός ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης κόντρα στον Πανιώνιο και πήρε από το… χεράκι τον Άρη οδηγώντας τον στην εκτός έδρας νίκη. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής πέτυχε 27 πόντους, “κατέβασε” δύο ριμπάουντ, έδωσε τρεις ασίστ ενώ έκανε τρία κλεψίματα. Κάπως έτσι συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, μια επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην επαγγελματική καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα όσον αφορά το ranking. Ας δούμε αναλυτικά…

Την σεζόν 2010-11 η καλύτερη επίδοση στο σύστημα αξιολόγησης ήταν οι έξι βαθμοί σε αγώνα με τον Ολυμπιακό και την αγωνιστική χρονιά 2011-12 είχε σε κάποια ματς μηδέν στο ranking και σε άλλα μείον. Την σεζόν 2012-13 το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε απέναντι στον ΠΑΟΚ με 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και την αγωνιστική χρονιά 2013-14 το ματς που είχε την καλύτερή του επίδοση στο σύστημα αξιολόγησης ήταν αυτό τον Ίκαρο, όταν συγκέντρωσε 26 βαθμούς.

Την σεζόν 2014-15 ως παίκτης του Παναθηναϊκού το ρεκόρ του ήταν οι 22 βαθμοί σε αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ενώ την αγωνιστική χρονιά 2015-16 συγκέντρωσε 9 βαθμούς (η καλύτερή του επίδοση) σε παιχνίδια απέναντι στο Ρέθυμνο, τον Αρκαδικό, τον ΠΑΟΚ και την Κηφισιά. Την σεζόν 2016-17 το ρεκόρ του ήταν οι 22 βαθμοί σε ματς απέναντι στην Κύμη και την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά (2017-18) “ήρθε” ο αγώνας με τον Πανιώνιο για να συγκεντρώσει 32 βαθμούς στο ranking και το παιχνίδι αυτό να είναι το καλύτερό του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης κόντρα στους “κυανέρυθρους” ο Μποχωρίδης είχε ακόμη ένα ρεκόρ καριέρας στη Basket League μιας και με τους 27 πόντους του ήταν πιο παραγωγικός από κάθε άλλον αγώνα του στο πρωτάθλημα. Την αγωνιστική χρονιά 2013-14 όντας παίκτης του Άρη είχε 20 πόντους απέναντι στα Τρίκαλα αλλά πλέον αυτή η επίδοση μένει… πίσω μετά τους 27 πόντους στο ματς του Σαββάτου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …