Κεντρική Γυναίκες Μίσσας: “Σαν να είναι Eurocup” (vid)

Μίσσας: “Σαν να είναι Eurocup” (vid)

missas

Τρεις μέρες μετά την ιστορική επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Τζιρόνα για τη φάση των “16” του Eurocup με 65-60, ο η ομάδα του Κώστα Μίσσα καλείται να γυρίσει το… διακόπτη και να στραφεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Πρωτέα στη Βούλα (07/01, 13:00) στο πλαίσιο της 10ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έχουν ως στόχο να πραγματοποιήσουν μία καλή προπόνηση, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης τους στην Ευρώπη στην έδρα της ισπανικής ομάδας (11/01). Ο Κώστας Μίσσας δεν έχει να ανησυχεί για  κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του για το εν λόγω παιχνίδι.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδς ότι: “Ερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι και μπαίνουμε και πάλι στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι ένα ματς πρωταθλήματος και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να έχουμε τη προαπαιτούμενη συγκέντρωση και να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι λες και είναι ένα ματς του Eurocup. Πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε και αυτήν την υποχρέωση για το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και εμείς τα κοιτάμε όλα με την ιδια σοβαρότητα χωρίς να υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε ως Ολυμπιακός”.

Δείτε και την παρακάμερα του αγώνα με την Τζιρόνα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…