Κεντρική Γυναίκες Μίσσας: “Δεν έχει καμία λογική”

Μίσσας: “Δεν έχει καμία λογική”

missas

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Λευκάδα, επικρατώντας της Νίκης με 75-60, για τη 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, κι έκανε το 13/13.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Μίσσας δήλωσε: “Παρόλο που θεωρώ ότι είχαμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά σε σχέση με την αντιμετώπιση του παιχνιδιού και αναφορικά με την ωριμότητα που έπρεπε να δείξουμε, δεν τα πήγαμε καλά στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα διορθώθηκαν και σίγουρα παίξαμε πολύ καλύτερα σε άμυνα και επίθεση. Αλλά το θέμα είναι πως η νοοτροπία αυτή δεν έχει καμία λογική και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι παίζει στον Ολυμπιακό. Πρέπει κάθε φορά να είσαι έτοιμος και κάθε φορά να έχεις την απόλυτη συγκέντρωση με οποιοδήποτε παίζεις και σε οποιοδήποτε γήπεδο. Θεωρώ ότι δεν σημαίνει κάτι το ότι έχουμε ένα πολύ καλό ροστερ και θα κερδίζουμε μόνο και μόνο επειδή φοράμε την ερυθρόλευκη φανέλα. Γιατί και οι άλλες ομάδες παίζουν και είναι δεδομένο και σίγουρο ότι θέλουν να σε βρουν σε μια μορφή που θα τους έχεις υποτιμήσει και σε μια κακή φάση, για να κάνουν και το όνειρό τους πραγματικότητα. Πρέπει να είσαι πάντα στο 100% και να μπαίνεις σε ένα παιχνίδι για να παίζεις αυτό που είσαι ικανός να κάνεις. Δεν μπορούμε να μπαίνουμε στη λογική να παίζουμε 10 λεπτά και να.. καθαρίζουμε ένα παιχνίδι. Δεν έχει νόημα και λογική μπάσκετ αυτό το πράγμα. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις όλοι είναι πειθαρχημένοι και δεν έχω κάποιο παράπονο αλλά σε κάποια παιχνίδια όπως και το σημερινό δεν υπήρχε η ετοιμότητα και η συγκέντρωση απαιτούμε να υπάρχει σε κάθε μας αναμέτρηση”.

Η Εβίνα Μάλτση δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr ότι: “Ήταν άλλο ένα παιχνίδι που αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Υπήρξαν κάποια πράγματα που δεν μας βγήκαν στο ξεκίνημα. Λίγο το ταξίδι και λίγο ότι παίζαμε εκτός έδρας… Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες όμως και θα τα διορθώσουμε όλα στην προπόνηση και θα βελτιώσουμε κατά πολύ την εικόνα μας. Εμείς κρατάμε τη νίκη και πάνω από όλα συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας για την εμφάνιση και την προσπάθεια”.

Η Ιβόν Άντερσον δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr ότι: “Ήταν σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στην ένταση του. Κάθε φορά που παίζουμε μακριά από το σπίτι μας γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε σκληρά ματς. Ναι σήμερα έπαιξαν καλά αλλά ευτυχώς ήμασταν προετοιμασμένες και αντιδράσαμε σωστά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωσαμε την άμυνά μας και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…