Κεντρική Elite League “Μέχρι που μου είπαν να ψοφήσω, εγώ θα μείνω εδώ”

“Μέχρι που μου είπαν να ψοφήσω, εγώ θα μείνω εδώ”

gkagkaloudis

Νευριασμένος ήταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μετά την εντός έδρας ήττα του Ηρακλή από το Περιστέρι για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Ο παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την ήττα έγραψε στα social media ότι αντέχει τα μπινελίκια και ότι του είπαν ακόμη και να ψοφήσει. Πάντως, ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής τόνισε ότι θα παραμείνει στην ομάδα και θα τελειώσει αυτό που ξεκίνησε.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Είμαι στην ομάδα 2 χρόνια… Δυστυχώς αυτή η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα… Αυτή η ομάδα δεν θα διαλυθεί και δε θα σταματήσει… Δεν κρύφτηκα και ούτε θα κρυφτώ τώρα… Αναλαμβάνω την ευθύνη μου για σήμερα και σας ζητάω αυτή τη δύσκολη στιγμή να μείνουμε ενωμένοι. Όσοι θέλετε να με βρίσετε μπορείτε να το κάνετε ετσι κι αλλιώς αντέχω στο μπινελίκι μέχρι που άκουσα σήμερα να ψοφήσω.

Καταλαβαίνω όμως και αντιλαμβάνομαι όλους… η πίκρα είναι μεγάλη…. εγώ θα μείνω ΕΔΩ όπως και όλοι να τελειώσουμε κάτι που μπορούμε γαμώ το διάολο μου να το κάνουμε… Επίσης σας ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά, αλλά δυστυχώς πάλι ξινά μου βγήκαν, οπότε επειδή λόγω νεύρων στεναχώριας και όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθω, δεν απαντάω και δεν σηκώνω τηλέφωνα σας ζητάω συγγνώμη…

Καλό βράδυ σε όλους…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…