Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μαυροειδής:”Να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη”

Μαυροειδής:”Να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη”

mavroeidis aek aris

Ο Δημήτρης Μαυροειδής  μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του,ΑΕΚ,κόντρα στον Προμηθέα Πατρών τονίζοντας πως στόχος του “δικεφάλου” είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία σε όλο τον κόσμο και ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας. Το 2017 έκλεισε θετικά μετά τη νίκη που κάναμε με αντίπαλο τον Γυμναστικό Λάρισας/Φάρος στο ΟΑΚΑ. Μία αναμέτρηση όπου η ομάδα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και ήταν συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τόσο στα αμυντικά, όσο και στα επιθετικά της καθήκοντα.

Επόμενος αντίπαλός μας είναι ο Προμηθέας στην Πάτρα. Σαφώς μία πολύ δύσκολη ομάδα που φέτος παρουσιάζει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Ιδιαίτερα εντός έδρας ο Προμηθέας είναι πολύ επικίνδυνος. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει στο Πρωτάθλημα τον κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνο, καθώς θα προσπαθήσει χωρίς άγχος να κάνει την έκπληξη.

Εμείς από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Η απόδοση της ομάδας συνεχώς ανεβαίνει από αγώνα σε αγώνα. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε, ώστε αύριο να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και στόχος είναι να πανηγυρίσουμε το πρώτο μας διπλό στο Πρωτάθλημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…