Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μακάρι να είμαστε στο Βελιγράδι” (vid)

“Μακάρι να είμαστε στο Βελιγράδι” (vid)

calathes thanasis

Οι Νικ Καλάθης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησαν στην κάμερα του ΟΠΑΠ και αναφέρθηκαν στις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ δεν άφησαν ασχολίαστους τους τρελούς, όπως τους χαρακτήρισαν οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τέλος ο ηγέτης των “πράσινων” σχολίασε και τον μεγάλο στόχο του “τριφυλλιού” την φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλος από το Final 4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο παικτών:

Νικ Καλάθης:

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: “Προφανώς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια για εμάς, υπήρχαν σημεία που μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι, όμως είναι καιρός να το ξεπεράσουμε, να πάρουμε άλλη μια νίκη εντός έδρας και να επιστρέψουμε στη σωστή πορεία”.

Για την Ζαλγκίρις: “Είναι πολύ σημαντικό. Σημαντικό για τους άλλους στη διοργάνωση και για τους αντιπάλους μας, επειδή έχουν το ρεκόρ με εμάς. Είναι σημαντικό και για λόγους ψυχολογίας, θέλουμε να μπούμε στον δρόμο των νικών, να προχωρήσουμε και να παίξουμε σωστό μπάσκετ”.

Για την ατμόσφαιρα του “Νίκος Γκάλης”: “Μας δίνουν ενέργεια, μας δίνουν ρυθμό στους αγώνες. Είναι πολύ δύσκολο να περιμένουμε για να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε μπροστά στους “τρελούς”. Είναι καλό”.

Για τον φετινό στόχο: “Για εμάς στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και κάθε στιγμή. Στο τέλος της σεζόν ελπίζω να είμαστε στη Σερβία και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό”.

Θανάσης Αντετοκούνμπο:

Για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ: “Δεν νομίζω, ήταν απλά ένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε”.

Για τον αγώνα με την Ζαλγκίρις: “Πρέπει να ανακάμψουμε, ερχόμαστε από δύο ήττες στην Euroleague. Πρέπει να δείξουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Μας βοηθούν πάρα πολύ, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους. Στηρίζουν την προσπάθειά μας, μας δίνουν ώθηση σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε”.

Για τους στόχους στην Ευρωλίγκα: “Σίγουρα ο στόχος μας είναι το καλύτερο, για να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την regular season και να μπούμε δυνατά στην post season”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…