Κεντρική Basket League Αγώνες Κύμη – ΑΕΚ 77-79

Κύμη – ΑΕΚ 77-79

aek

Την πρώτη της νίκη μακριά από την έδρα της πανηγύρισε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας της Κύμης με 79-77 στο κλειστό της Χαλκίδας κι ολοκλήρωσε με θετικό αποτέλεσμα την παρουσία της στον πρώτο γύρο της Basket League. Το σύνολο του Γιάννη Κατρίτη είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο τέλος του αγώνα, ωστόσο ο ΜακΦάντεν αστόχησε σε σουτ τριών πόντων στην τελευταία επίθεση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάνι Χάρις με 19 πόντους, ενώ από τους ηττημένου ξεχώρισε ο ΜακΦάντεν με 19 πόντους.

Η Κύμη είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο “αυτοκτόνησε” στο φινάλε. Με το σκορ στο 76-78 και με 8 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος, ο ΜακΓκι αστόχησε σε δύο βολές, ο Κάιζερ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και πήγε κι αυτός στη γραμμή των βολών, ευστοχώντας στη μία από τις δύο βολές για το 77-78. Με 1/2 βολές του Γκριν, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 77-79, με τον ΜακΦάντεν να αστοχεί σε τρίποντο στην τελευταία φάση του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 42-40, 60-56, 77-79
ΚΥΜΗ (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 10 (2), Οκερεαφόρ 6 (1), ΜακΓκί 14 (7 ριμπάουντ), ΜακΦάντεν 19 (2), Σμιθ 5, Τσαγκαράκης 3, Τζόουνς 15 (3), Γλυνιαδάκης, Κάιζερ 3, Μπάρλος 2.
ΑΕΚ (Σάκοτα): Τζέιμς, Γκριν 14 (1), Χάρις 19 (2), Λαρεντζάκης 3 (1), Καββαδάς 8, Ξανθόπουλος 5 (1), Σάκοτα 17 (3), Άτιτς, Μπάρλοου 5, Μαυροειδής 8.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…