Κεντρική Β' Εθνική “Κράξιμο” Τσάπα στους παίκτες του!

“Κράξιμο” Τσάπα στους παίκτες του!

tsapas faros1

Ο Ιωνικός Νικαίας έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την άνοδο στην Α2. Οι Νικαιώτες διαθέτουν ένα τόσο ισχυρό ρόστερ για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής κι όχι μόνο που δεν επιτρέπει σ’ άλλες ομάδες να ονειρεύονται την πρώτη θέση στον όμιλο του Νότου.

Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι τα πάντα είναι ρόδινα στο στρατόπεδο του Ιωνικού. Στις τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα του Μάριου Γούναρη δεν αποδίδει καλό μπάσκετ, όπως στο ξεκίνημα της σεζόν, με αποκορύφωμα το σημερινό (21/1) παιχνίδι με τον ΚΑΟ Κορίνιθιου, όπου ο Ιωνικός νίκησε με 54-44.

Η εμφάνιση της ομάδας προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ισχυρού άνδρα του Ιωνικού, Βαγγέλη Τσάπα, ο οποίος “έκραξε τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
“Φοβάμαι ότι αν ζούσε ο Naismith θα μας τρέχανε σήμερα στο αυτοφωρο από μήνυση για Κακοποίηση του Μπάσκετ …….!!!!
Από την εμπειρία μου τα τελευταία χρόνια ως παράγοντας σε ομάδες που έχουν ως στόχο τον πρωταθλητισμό η μεγαλύτερη γάγγραινα σε μια χρόνια είναι η περίοδος << Του Νεοπλουτισμού >> όπως την ονομάζω εγώ ……

Είναι η περίοδος που το Σώμα και το μυαλό κουράζεται κι ειδικά όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο βαθμολογικό , το μυαλό κι η φαντασία γεννάει αυθαίρετες δικαιολογίες που κάθε παίχτης είναι πρόθυμος να χρησιμοποιήσει ως άλλοθι για να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του για την κακή παρουσία του μέσα στις 4 γραμμές …

Για μας όμως που στήσαμε την φετινή ιστορία του Ιωνικού δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του . Γιατί από την πρώτη στιγμή είπαμε σε όλους την αλήθεια για όλες τις λεπτομέρειες τις φετινής σεζόν . Τον ξεκάθαρο στόχο , τις ιδιομορφίες της κατηγορίας , Το ρόστερ μας που έχει ξεκάθαρη μορφή , Η απόλυτη έμπιστοσυνη στον Προπονητή και η απόλυτη δέσμευση στον κόσμο που ακολουθεί η ομάδα ότι θα δίνουμε σε κάθε παιχνίδι αυτό που έχουμε μέσα μας . Γι αυτό τον λόγο φτιάξαμε ένα ρόστερ με αθλητές που θα τους ζήλευε το 90% της Α2 …..

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι ….
Όταν λοιπόν είσαι μεγάλο παιδί και κανείς μια συμφωνία οφείλεις στον εαυτό σου και στον σεβασμο σου σαν άντρας να το τιμάς μέχρι τέλους και να μην κρύβεσαι πίσω από άλλοθι που καμμία αξία δεν έχουν όταν θα κάτσεις απέναντι μ αυτόν που έκανες την συμφωνία …..

Οι δικαιολογίες είναι για τους μέτριους και δεν μας χρειάζονται γιατί δεν είμαστε μέτριοι …..

Ο καθένας μας λοιπόν από αυτούς που απαρτίζουν την ομάδα για τους δικούς του ξεχωριστούς λόγους οφείλει να βάλει πλάτη με τον τρόπο του να ξεφύγουμε από αυτήν την φάση του Νεοπλουτισμού κσι να ξαναγίνουμε << Ομάδα >>”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …