Κεντρική Διεθνή Κουζμίνσκας: “O Ολυμπιακός έχει από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα”

Κουζμίνσκας: “O Ολυμπιακός έχει από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα”

kuzminskas

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο στην Ευρωλίγκα, στο αποψινό (21:00) παιχνίδι της ιταλικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για τη 16η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, μιλώντας για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, τόνισε: “Και το πρώτο μου παιχνίδι στην Euroleague με την Μάλαγα ήταν εναντίον του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στην διοργάνωση και σίγουρα θα είναι δύσκολα για μας. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να μην μας απασχολεί η κατάταξη”.

Ο Κουζμίνσκας πρόσθεσε: “Το timing στο ΝΒΑ για μένα ήταν λάθος. Η σεζόν είχε ξεκινήσει, περίμενα δύο μήνες ώσπου κουράστηκα αυτήν την αναμονή. Το Μιλάνο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Μίλησα με τον κοουτς, η ομάδα είναι καλή. Η διαφορά με το ΝΒΑ είναι ότι τα ματς είναι περισσότερα, όπως επίσης και ο ρυθμός. Κάποιοι κανόνες είναι διαφορετικοί, ενώ εκεί σκοράρουν και πολλούς πόντους”.

Και κατέληξε: “Έχω κάνει μια προπόνηση με την ομάδα, αλλά υπάρχουν Λιθουανοί οι οποίοι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ πιο εύκολα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…