Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Κλειδί της επιτυχίας το καλό κλίμα”

“Κλειδί της επιτυχίας το καλό κλίμα”

giannis dimakos promitheas aek

Το καλό κλίμα, που επικρατεί στις τάξεις του Προμηθέα, είναι το “κλειδί” της φετινής εξαιρετικής πορείας της ομάδας, όπως τόνισε ο Γιάννης Δημάκος. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε ότι φέτος θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να μπουν στα πλέι οφ της Basket League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ:

“Πραγματικά ήταν μια μεγάλη εμφάνιση. Θεωρώ ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο η άμυνά μας και το γεγονός ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι. Ήταν κάτι που μας έλεγε ο κόουτς όλη την εβδομάδα, να μην παρατήσουμε δηλαδή το παιχνίδι και να δώσουμε το 100%». Είπε ακόμα…”.

  • Γενικότερα, πραγματοποιείτε εξαιρετική πορεία. Ποια είναι τα «κλειδιά» της επιτυχίας; Πιστεύατε ότι μετά τους πρώτους έντεκα αγώνες θα είσαστε στην πρώτη 4άδα;

“Μετά το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Κολοσσό προβληματιστήκαμε. Το ρόστερ μας είναι μεγάλο και καλό. Δεν είχαμε προσδιορίσει κάποια θέση ως στόχο στην αρχή της σεζόν, απλά θέλαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να μπούμε στα πλέι οφ. «Κλειδί» της επιτυχίας μας είναι το καλό κλίμα. Όλοι οι παίκτες, Έλληνες και ξένοι, είμαστε συνέχεια μαζί και είναι όλοι καλά παιδιά”.

  • Τώρα, παίζετε με ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, το Λαύριο. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι ξεχωρίζετε και τι πιθανότητες δίνεις να αποδράσετε με το «διπλό»;

“Νομίζω ξεχωρίζουμε στο θέμα ρυθμού κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο Λαύριο, να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η άμυνα και μακάρι να δείξουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε απέναντι στην ΑΕΚ. Το Λαύριο έχει πολύ καλούς ξένους και θα πρέπει να τους περιορίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…