Κεντρική Διεθνή Καπελά:”Είμαστε καλύτεροι από τους Γουόριορς”

Καπελά:”Είμαστε καλύτεροι από τους Γουόριορς”

capella

Ο Κλιντ Καπελά λίγο μετά το τέλος της νίκης της ομάδας του,Ρόκετς,επί των Γουόριορς προέβη σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.Μεταξύ άλλων, ο σέντερ των “ρουκετών” ανέφερε πως η ομάδα του είναι καλύτερη από τους πρωταθλητές του NBA.

Μία νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί στην Δυτική περιφέρεια, καθώς οι Χιούστον Ρόκετς θέλουν να πάρουν τα σκήπτρα από τους Γουόριος ,κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις των παικτών τους,όπως αυτές του Καπελά στον δημοσιογράφο του ESPN Μάικ Ντ’ Αντόνι.”Έχουμε αυτοπεποίθηση καθώς ξέρουμε πως εάν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε, είμαστε καλύτεροι από αυτούς” δήλωσε αρχικά ο Ελβετός.

Ενώ στην συνέχεια ανέφερε:”πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Εάν έχουμε το προβάδισμα θα παίξουμε ξανά (με τους Ουόριορς) και πρέπει να παραμείνουμε με την ίδια νοοτροπία. Μερικές φορές νιώθω πως στο παρελθόν τα λάθη μας, μας «έπαιρναν από κάτω». Πλέον όμως είμαστε έτοιμοι.”

Τέλος,οι Ρόκετς έχουν κερδίσει τα 2 από τα 3 τελευταία παιχνίδια κόντρα στους Γουόριορς με τον Καπελά να δηλώνει ότι:”εάν κάνουμε αυτά που πρέπει στην άμυνα, τις αλλαγές στην αδύναμη πλευρά και με την ίδια νοοτροπία να πάμε και στην επίθεση καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έχουμε τα “όπλα” να τους κερδίσουμε. Είμαστε καλύτεροι από αυτούς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…