Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καλάθης: “Οι καλύτεροι φίλαθλοι παγκοσμίως” (vid)

Καλάθης: “Οι καλύτεροι φίλαθλοι παγκοσμίως” (vid)

kalathis

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην κάμερα του Παναθηναϊκό για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα,την εκπληκτική υποστήριξη του κόσμου και τη δύσκολη συνέχεια σε Euroleague και ελληνικό πρωτάθλημα.

Αρχικά αναφέρθηκε στους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ:”Είναι ωραίο το συναίσθημα. Οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι, το έχω πει πολλές φορές ότι είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι παγκοσμίως, μας δίνουν ενέργεια και είναι πάντα δίπλα μας ό,τι κι αν γίνει. Είναι απίστευτη ευκαιρία να παίζει η ομάδα μας μια τέτοια ατμόσφαιρα”.

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα Lassa, σημείωσε: “Η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο και η άμυνά μας ήταν το «κλειδί» για τη νίκη. Για όλα τα παιχνίδια αυτό είναι το κλειδί, αν παίζουμε άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε”.

Όσο για τη δική του απόδοση, είπε: “Είναι εύκολο όταν οι συμπαίκτες σου σκοράρουν, είναι εύκολο να παίζεις μαζί τους, εύκολο να τους βρεις στο transition, στο σύστημα οπότε όσο βάζουν τα καλάθια θα έχω ασίστ. Είναι εύκολο για όλους γιατί ξέρουμε πως παίζει ο καθένας και είμαστε μαζί αρκετό καιρό οπότε πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού Superfoods: “Πρώτα αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ. Μας κέρδισαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας οπότε θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Μετά έρχεται μια από τις δυσκολότερες εβδομάδες με αντιπάλους τη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μετά τη Ζαλγκίρις και το Λαύριο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για κάθε αναμέτρηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…