Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είναι σίγουρα μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης το ΟΑΚΑ”

“Είναι σίγουρα μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης το ΟΑΚΑ”

nando de colo csska moscow

Μετά την αναδειξή του ως MVP Ιανουρίου, ο Νάντο Ντε Κολό  μίλησε για την ΤΣΣΚΑ, τις επιδόσεις του αλλα και για το πόσο δύσκολο ήταν να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην έδρα του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Είναι μια μεγάλη σεζόν και θεωρώ κάθε προπόνηση και ματς ξεχωριστό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι για να γίνουμε όλο και καλύτερη ομάδα. Γνωρίζουμε πως τα αποτελέσματα αυτής της φάσης είναι σημαντικά όμως αυτά που έρχονται είναι ακόμη πιο σημαντικά. Οπότε πρέπει να προετοιμαζόμαστε κάθε μέρα για αυτές τις στιγμές. Ακόμα και όταν είχαμε μία κακιά εκκίνηση αυτόν τον μήνα, καθώς χάσαμε μία φορά στη Ευρωλίγκα και δύο φορές στο πρωτάθλημα, συνεχίσαμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε σε καλό δρόμο τώρα”

Για το βραβείο του MVP: “Είναι υπέροχο, αλλά το πιο σημαντικό σχετικά με το βραβείο είναι πως το κέρδισα επειδή η ομάδα μου έπαιζε καλά και εγώ την βοηθούσα με τον καλύτερο τρόπο”

Για την επιδοσή του στις ελεύθερες βολές: “Πιστεύω πως απλά οι βολές είναι μία ρουτίνα. Πρέπει να σκέφτεσαι πως σουτάρεις ελεύθερος, με κανένα δίπλα σου και να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γίνεσαι καλύτερος μόνο μέσω προπόνησης”

Για την σπουδαία νίκη της ΤΣΣΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό: “Φυσικά είναι μία τρομερή ατμόσφαιρα. Όταν παίζει καλά η ομάδα, η κερκίδα από πίσω τρελαίνεται. Για μια ομάδα όταν παίζει εντός έδρας αυτό είναι ότι καλύτερο. Σε συνδυασμό με τις καλές επιδόσεις της ομάδας, είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός δεν έχανε εντός έδρας. Περάσαμε δύσκολες στιγμές εκεί. Ειδικά όταν ήμασταν πίσω με 10. Ευτυχώς παλέψαμε μέχρι το τέλος και αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε δύσκολα παιχνίδια. Είναι σίγουρα μία από τις πιο… καυτές έδρες της Ευρώπης”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…