Κεντρική Elite League Η υπόσχεση και η σιγουριά του Δεσποτάκη

Η υπόσχεση και η σιγουριά του Δεσποτάκη

Δεσποτάκης

Ο Αρκαδικός “λύγισε” στην παράταση από τον Ηρακλή στην παράταση και θα κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Β’ Εθνικής. Ο προπονητής της ομάδας, Μάριος Δεσποτάκης, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι οι Αρκάδες θα ανεβούν βαθμολογικά στη συνέχεια.

“Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει. Δύο λάθη δικά μας, ένα λάθος σφύριγμα και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό. Τα παιδιά πάλεψαν και προσπάθησαν πάρα πολύ και νομίζω αξίζαμε αυτή την νίκη.

Η ομάδα θα έπρεπε να είναι ψηλότερα στην βαθμολογία. Τα παιδιά καθημερινά προσπαθούν πάρα πολύ στις προπονήσεις. Μας αξίζει να είμαστε ψηλότερα και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε στην συνέχεια.  Το ότι μπορέσαμε να χτυπήσουμε αυτό το παιχνίδι δεν με εκπλήσσει. Το περίμενα και το είχα πει κατά την διάρκεια της εβδομάδας βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα παιδιά αυτά.  Η διαφορά στην ποιότητα δεν είναι τόσο μεγάλη στην κατηγορία αυτή. Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως και εμείς που τώρα σιγά, σιγά βρίσκουμε τον δρόμο μας.

Θα πολεμήσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που υποσχόμαστε όλοι. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και γενικότερα στον σύλλογο αυτό. Ο Αρκαδικός είναι μια σοβαρή ομάδα που αξίζει να είναι ψηλότερα. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να τα καταφέρουμε. Θα γίνουν μάχες για να πετύχουμε τον στόχο μας και μαζί με τον καταπληκτικό μας κόσμο τον οποίο για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε για την καταλυτική του παρουσία και σε αυτό το παιχνίδι στο τέλος όλοι μαζί θα χαμογελάσουμε”, τόνισε ο Μάριος Δεσποτάκης.

Από την πλευρά του, ο Σάββας Τζουγκαράκης δήλωσε: “Είχαμε δύο φορές την ευκαιρία να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι σε κανονική και διάρκεια και παράταση με την μπίλια δυστυχώς να κάθεται στην μεριά του Ηρακλή.

Η ήττα ήρθε και αυτό δεν αλλάζει. Αν όμως μπορούμε να κρατήσουμε κάτι αυτό είναι η πολύ καλή μας εμφάνιση που θα μας κάνει να τονώσουμε ακόμα περισσότερο την  αυτοπεποίθηση μας δίνοντας περισσότερη πίστη πως μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο και κυρίως στην έδρας μας. Ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να έχουμε κερδίσει.  Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα για την συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Παιχνίδια φωτιά σε play off και play out

Συνέχεια σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Elite League Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι αναμε…