Κεντρική NBA Η υπέροχη υποδοχή των Ελλήνων του Τορόντο στον Γιάννη (vid)

Η υπέροχη υποδοχή των Ελλήνων του Τορόντο στον Γιάννη (vid)

giannis derozan

Οι Έλληνες των ΗΠΑ και του Καναδά φροντίζουν να δείχνουν συνεχώς την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή τους προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σχεδόν σε όποια πόλη κι αν αγωνίζεται ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς. Χθες, ο “Greek freak” βρέθηκε στο Τορόντο, το οποίο διαθέτει μια πολύ ισχυρή ελληνική κοινότητα, με αποτέλεσμα να αποθεωθεί καταλλήλως μετά το τέλος του ματς!

Συγκεκριμένα, περίπου 700 άτομα, τα οποία ανήκουν στον οργανισμό “Greek Canadian Games” περίμεναν για κάμποση ώρα μετά το τέλος του ματς, προκειμένου να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Έλληνα σούπερ-σταρ. Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος ήταν ο γιατρός, Φρανκ Καραντώνης, με το γεγονός αυτό να ονομάζεται χαρακτηριστικά “Greek Heritage Night” από τους Ράπτορς (βραδιά ελληνικής κληρονομιάς).

Όταν ο Γιάννης βγήκε από τη φυσούνα του “Air Canada Centre“, είδε εκατοντάδες φανς να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Ο ίδιος φρόντισε να τους ευχαριστήσει θερμά και να τους ευχηθεί τα καλύτερα ενόψει του νέου έτους ενώ υπέγραψε, φυσικά, σωρεία αυτογράφων.

Το highlight της συνάντησης αυτής, όμως, ήταν η βασιλόπιτα, την οποία έλαβε ως δώρο ο Γιάννης, με αφορμή τις εορταστικές ημέρες!

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/Bucks/status/948056616015880192

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…