Κεντρική NBA Η “εποποιία” του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (vid)
NBA

Η “εποποιία” του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (vid)

demar derozan raptors

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δεν σκοράρει τόσο πολύ, όσο πέρσι (27.3 πόντοι ανά αγώνα πέρσι, 24.9 φέτος) αλλά είναι πιο αποδοτικός από ποτέ, διατηρώντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας, και “χτίζοντας” σιγά-σιγά παιχνίδι από το τρίποντο (34.9% σε 3 προσπάθειες ανά παιχνίδι). Το χθεσινό παιχνίδι των Ράπτορς απέναντι στους Μπακς αποτέλεσε το κορυφαίο βράδυ της καριέρας του, με τον “DeMarvellous” να συντρίβει μια πλειάδα από ρεκόρ και να οδηγεί τους Καναδούς στη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ-σταρ των Ράπτορς κατέρριψε το ρεκόρ καριέρας του, πετυχαίνοντας 52 πόντους, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία στην ιστορία της ομάδας! Ο ΝτεΡόζαν αποκαθήλωσε τους Βινς Κάρτερ και Τέρενς Ρος από την κορυφή ενώ είχε 5/9 τρίποντα, ισοφαρίζοντας το προσωπικό του ρεκόρ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα επιτεύγματα, ο ΝτεΡόζαν πέτυχε την 34η 35άρα της καριέρας του, σπάζοντας το ρεκόρ των Ράπτορς που κατείχε ο Κάρτερ, έγινε ο 4ος παίκτης για φέτος που ξεπερνά τους 50 πόντους (Τζέιμς, Χάρντεν και Μπιλ οι υπόλοιποι) ενώ σκόραρε τους περισσότερους πόντους που έχουν επιτευχθεί ποτέ την πρώτη ημέρα του εκάστοτε έτους!

Τα highlights του ΝτεΡόζαν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…