Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Η επίσκεψη του Πανιωνίου στα σχολεία της Νέας Σμύρνης

Η επίσκεψη του Πανιωνίου στα σχολεία της Νέας Σμύρνης

Σε μία εξαιρετική κίνηση προέβη η ομάδα του Πανιωνίου καθώς επισκέφτηκε το 6ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Νέας Σμύρνης,όπου έκανε δώρα στους μαθητές και τους κάλεσε στον αγώνα με τον Γ.Σ.Λ Φάρο (27/01, 16:30).

Οι παίχτες του Πανιωνίου θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια.

Οι Βαγγέλης Σακελλαρίου, Ντέγιαν Κράβιτς, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Μπορίς Νταλό και Νίκος Δίπλαρος επισκέφθηκαν το 6ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο της Νέας Σμύρνης, συνοδεία του τεχνικού συμβούλου, Γιώργου Γάσπαρη και του μέλους του Δ.Σ. Πολύδωρου Συρίγου.

Οι «κυανέρυθροι» μίλησαν με τους διευθυντές και τους καθηγητές φυσικής αγωγής των σχολείων, ενώ έκαναν δώρο μπάλες στους μικρούς τους φίλους και τους προσκάλεσαν στον αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο.

Η ανακοίνωση: ”Μια”αγκαλιά” με τους μαθητές και τις μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου και του 4ου Λυκείου Νέας Σμύρνης, έγιναν ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, Bαγγέλης Σακελλαρίου, ο Ντέγιαν Κράβιτς, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο Μπορίς Νταλό, ο Νίκος Δίπλαρος, ο τεχνικός σύμβουλος, Γιώργος Γάσπαρης και το μέλος του Δ.Σ. Πολύδωρος Συρίγος, στην σημερινή επίσκεψη τους στα δυο σχολεία”.

Η πολυμελής αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ δέχτηκε το καλωρόρισμα από τους διευθυντές των σχολείων και τους καθηγητές φυσικής αγωγής, ενώ χάρισε μπάλες στους μαθητές και στις μαθήτριες, καθώς και προσκλήσεις για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο (27/1, 16.30).

”Ελάτε στο γήπεδο, κοντά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ” ήταν η προοτροπή των παικτών στην μαθητική νεολαία της Νέας Σμύρνης και σ’ αυτή την κατεύθυνση, κάθε έφηβος και κάθε έφηβη θα έχει θέση στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου για να γνωρίσει και να αφουγκραστεί-μακριά από κάθε κρούσμα βίας- τον προσφυγικό πολιτισμό και αθλητισμό που εκπροσωπεί ο ιστορικότερος σύλλογος του ελληνικού αθλητισμού, με την υπεραιωνόβια ιστορία 128 ετών.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…