Κεντρική Elite League Οι δίδυμοι πύργοι του Παπάγου

Οι δίδυμοι πύργοι του Παπάγου

melissaratos fillipakos

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Παπάγου, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Α2, δίνοντας σκληρή μάχη για να βρεθεί πάνω από τη ζώνη των πλέι άουτ. Οι “στρατηγοί” ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία εντός έδρας νίκη (78-58) επί της ισχυρής Δόξας Λευκάδας.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι ψηλοί της ομάδας, Πέτρος Μελισσαράτος και Πάνος Φιλιππάκος, οι οποίοι έκαναν πάρτι κάτω από τα καλάθια, κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη της ρακέτας.

Ό,τι και να πει κανείς για την εμφάνιση του Μελισσαράτου είναι λίγο. Ο σέντερ του Παπάγου έκανε “όργια”, αγγίζοντας το triple-double. Πέτυχε 27 πόντους (10/12 δίποντα, 7/11 βολές), μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, ενώ έκανε κι 8 κοψίματα! Όπως ήταν επόμενο, διέλυσε το tendex με 1.137 βαθμούς. Από την πλευρά του, ο Φιλιππάκος μέτρησε 22 πόντους με 1/1 βολή, 9/13 δίποντα κι 1/4 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ, αλλά και 2 κοψίματα.

Οι δύο ψηλοί σκόραραν τους 49 από τους 78 πόντους του Παπάγου, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στην πέμπτη νίκη των “στρατηγών” στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…