Κεντρική NBA Οι απίστευτες “πτήσεις” του Τέρανς Φέργκιουσον (vid)
NBA

Οι απίστευτες “πτήσεις” του Τέρανς Φέργκιουσον (vid)

terrance ferguson

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έδωσαν το μεγαλύτερο επιθετικό τους σόου, “καταστρέφοντας” τους Λος Άντζελες Λέικερς με 133-96! Οι φιλοξενούμενοι σούταραν με 60.2% στα σουτ εντός πεδιάς, είχαν 36 ασίστ, μόλις 9 λάθη και 14/30 τρίποντα, παίρνοντας πολλά πράγματα από τη big-3 τους. Εκείνος που βρήκε την ευκαιρία να “λάμψει”, όμως, ήταν ο Τέρανς Φέργκιουσον.

Ο νεαρός ρούκι κατόρθωσε να φανεί ιδιαίτερα, σκοράροντας 24 πόντους με 6/9 τρίποντα, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι απλά ένας καλός αμυντικός με προοπτικές. Την παράσταση, όμως, έκλεψαν τα δύο βροντερά καρφώματά του εντός της 4ης περιόδου.

Αρχικά, ο 19χρονος ξεχύθηκε στο τρανζίσιον, υποδέχθηκε την ασίστ του Ρείμοντ Φέλτον και “πέταξε” για ένα “τερατώδες” tomahawk, με το κεφάλι του να φθάνει σχεδόν στο ύψος της στεφάνης!

Το σόου, όμως, δεν είχε τελειώσει. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Φέργκιουσον βγήκε στη γραμμή πάσας κι έκλεψε την μπάλα, με όλο το γήπεδο να είναι πλέον δικό του. Παίρνοντας δυναμικά τα βήματα, “απογειώθηκε” για έναν ανεμόμυλο με το ένα πόδι, προκαλώντας ξανά επιφωνήματα θαυμασμού στο Staples Center.

Τα καρφώματα του Φέργκιουσον

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …