Κεντρική Γυναίκες Η απάντηση του Πανιωνίου στον Φάρο

Η απάντηση του Πανιωνίου στον Φάρο

panionios gunaikes

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση- απάντηση στην ανακοίνωση του Φάρου,ο οποίος διαμαρτύρεται για εύνοια της διαιτησίας  προς την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.Μεταξύ άλλων οι “κυανέρυθροι” τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι είναι διατεθειμένοι να δουν μαζί με τον Φάρο τον αγώνα σε βίντεο και αν όντως ισχύει αυτό που λέει η αντίπαλη ομάδα θα είναι οι πρώτοι που θα του πουν ότι έχει δίκιο,ενώ παραθέτει και ένα στατιστικό στοιχείο από τις βολές.

Η ανακοίνωση:

“Σε απάντηση ανακοίνωσης για τη διαιτησία του φίλου σωματείου Γ.Σ ΦΑΡΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, αφού το συγχαρούμε για τη νίκη του, δηλώνουμε με χαρά ότι είμαστε διαθέσιμοι από κοινού και σε ήρεμο κλίμα να παρακολουθήσουμε μαζί με επίσημους εκπροσώπους της ΕΟΚ και της ΚΕΔ τους δύο μεταξύ μας αγώνες, του κυπέλλου και του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε εύνοια του Πανιωνίου να είσαστε σίγουροι ότι πρώτοι εμείς θα βγούμε να το αποδεχτούμε σύμφωνα με την ιστορία μας και τη διαδρομή μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου μεταξύ μας αγώνα η ομάδα του ΦΑΡΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ εκτέλεσε 35 ελεύθερες βολές έναντι των μόλις 9 της ομάδας μας!!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…