Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκιστ:”Είναι η στιγμή να δείξουμε χαρακτήρα”

Γκιστ:”Είναι η στιγμή να δείξουμε χαρακτήρα”

gist

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός αρχικά ανέφερε:”Είναι η στιγμή να δείξουμε χαρακτήρα. Έχουμε βρεθεί κι άλλες φορές σε τέτοια θέση. Νομίζω πως και εμείς και οι οπαδοί θα είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι.”

Στην συνέχεια ο Γκιστ είπε για την απουσία του Παούλιους Γιανκούνας τα εξής:”Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η Ζαλγκίρις έχει πολύ καλή ομάδα και καλό προπονητή. Είναι επαγγελματικό το επίπεδο και υπάρχουν παίκτες που αναπληρώνουν τους απόντες. Έχει εκπλήξει πολλούς η Ζαλγκίρις. Θα έχουμε πιο δύσκολο έργο.”

Τέλος,ο Γκιστ κλήθηκε να σχολιάσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχουν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού κόντρα στον Γιασκεβίτσιους λέγοντας:”Aυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Ο Γιασικεβίτσιους έχει κάνει σπουδαία πράγματα με τον Παναθηναϊκό και θα λάβει την αναγνώριση του κόσμου, όπως συμβαίνει με τον Ομπράντοβιτς. Ωστόσο, όπως είπα, αυτό δεν μας αφορά εμάς τους παίκτες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…