Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γκίκας:”Να περιορίσουμε τα ατού της ΑΕΚ”

Γκίκας:”Να περιορίσουμε τα ατού της ΑΕΚ”

gikas promitheas

Ο Νίκος Γκίκας μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Προμηθέα,κόντρα στην ΑΕΚ,ενώ κάλεσε τον κόσμο της Πάτρας να τους στηρίξει στο παιχνίδι κόντρα στον “δικέφαλο.”

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

“Το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στην έδρα μας θα είναι το πρώτο για το 2018. Εύχομαι σε όλους τους φίλους του μπάσκετ να έχουμε μια καλή σεζόν, με όμορφο μπάσκετ, γεμάτα γήπεδα και κυρίως χωρίς τραυματισμούς για όλους εμάς τους παίκτες.

Ξεκινάμε την χρονιά με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο με μεγάλη ιστορία στα ελληνικά αθλητικά δρώμενα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παίζει, παράλληλα, και πολύ καλό μπάσκετ.

Θεωρώ ότι η αλλαγή προπονητή έχει κάνει καλό στην ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες της δείχνουν, πλέον, πιο απελευθερωμένοι και φέρνουν θετικά αποτελέσματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από 3 συνεχόμενες ήττες, μια συγκομιδή που αναμφίβολα μας έχει στενοχωρήσει. Οφείλουμε, όμως, να κάνουμε στην άκρη τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο, ανεξάρτητα και από το μεγάλο όνομα του αντιπάλου, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψουμε σε πορεία θετικών αποτελεσμάτων.

Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα πολλά ατού που έχει στις τάξεις της η ΑΕΚ σε όλες τις θέσεις της 5άδας και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στην αναμέτρηση.
Θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής στο πλευρό μας να μας βοηθήσει. Είμαι σίγουρος ότι το «Τόφαλος» θα γεμίσει με κόσμο, ενώ γνωρίζω καλά ότι και πολλοί πατρινοί είναι ΑΕΚτσήδες, όμως ελπίζουμε να φωνάζουν για εμάς όσο διαρκεί το παιχνίδι.

Ραντεβού στο γήπεδο, λοιπόν, με στόχο να φτάσουμε στις 7 νίκες στην Stoiximan.grBasket League.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…