Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γκίκας:”Με σύμμαχο τον κόσμο για τον 8η νίκη μας”

Γκίκας:”Με σύμμαχο τον κόσμο για τον 8η νίκη μας”

Ventspils Nikos Gikas

O Νίκος Γκίκας μέσω του blog του τόνισε την δυσκολία του ματς με τον Γ.Σ.Λ Φάρο και αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική και ιστορική νίκη του Προμηθέα επί του ΠΑΟΚ στην Θεσαλλονίκη.

Όσα έγραψε στο blog:

Για να έχει αξία το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο, μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Απέναντί μας θα βρούμε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία προέρχεται από μια άνετη νίκη στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League. Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος διαθέτει και καλούς Έλληνες παίκτες, αλλά και ποιοτικούς ξένους. Γνωρίζουμε καλά όλα τα παιδιά και ειδικότερα τον Νώντα (σ. Παπαντωνίου) και τον Πάρη (σ. Μαραγκός). Ο μεν πρώτος έπαιζε πέρσι μαζί μας, ενώ ο δεύτερος συμμετείχε φέτος σε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας μας.

Εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ σημαντικό διπλό. Για την ακρίβεια, η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη ήταν ένα ιστορικό αποτέλεσμα για τον Προμηθέα. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι εξαιρετικό, όμως οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι και να συγκεντρωθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Φάρο.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ, το οποίο θα συνδυαστεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να έχει αξία και η νίκη μας στην Πυλαία.
Έχουμε δουλέψει καλά και θα είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες, αλλά και τα δυνατά σημεία του Φάρου και θα κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο παρκέ για να φτάσουμε στη νίκη.

Το ευχάριστο είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς, καθώς διαθέσιμος είναι, πλέον, και ο Πέτρος Γερομιχαλός, ο οποίος απουσίασε από την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού.
Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι το πρώτο μας παιχνίδι φέτος στην Πάτρα για το πρωτάθλημα και οι πατρινοί φίλαθλοι πρέπει να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη μας. Θέλουμε και την παρουσία τους στις κερκίδες του «Τόφαλος», αλλά και την στήριξή τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα κλειδιά της αναμέτρησης θα είναι η διάθεση και η θέληση να κυνηγήσουμε κάθε μπάλα, αλλά και η ευστοχία στα σουτ, ενώ είναι απαραίτητο να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40΄ του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…